Kúpiť krokomery – e-shop

Sprievodca výberom
krokomerov


Krokomery  >  Krokomer na behanie

Krokomer na behanie

Moderné krokomery s radom užitočných funkcií sa dokážu citlivo prispôsobiť ako chôdzu, tak behu. Sú malé, ľahké a dajú sa uchytiť na väčšinu bežeckých topánok.

InSPORTline má v ponuke dokonca krokomer s integrovaným USB konektorom, ktorý umožňuje prenos nameraných hodnôt do počítača bez použitia kábla. Okrem štandardného počítanie krokov je prístroj nazvaný Dator vybavený aj sedemdňový pamäťou, meraním rýchlosti či nastavením cieľového počtu krokov. Meria taktiež spálené kalórie, vzdialenosť a čas cvičenia. Ponúka nastavenie krokov od desať do sto päťdesiatich centimetrov a sedem režimov, medzi ktorými je možné jednoducho prepínať.

Ako behať s krokomerom

Najskôr je nutné krokomer nastaviť podľa návodu. Pre počiatočné presnejšie zmeranie priemernej dĺžky kroku pri behu sa ich odporúča urobiť viac, aspoň päťdesiat. Prístroj sa potom upevní na topánku. Tréner inSPORTline Peter Kopřiva uvádza: "Behať s týmto krokomerom je praktické, pretože si ľahko prenesiete informácie o cvičení do počítača, a môžete tak sledovať vývoj svojej telesnej kondície."

Zdieľajte článok



Odporúčame krokomery




Ďalšie novinky

Krokomer náramok - skvelý tip na darček

Na zápästie patrí náramok. A na zápästie športovcov? Predsa krokomer alebo športtester. Vždy budete vedieť, akú dlhú trasu ste ušli a koľko kalórií spálili.

Porovnajte sa vďaka krokomeru s ľuďmi z celého sveta

Hitom je iniciatíva Indares.com, ktorú už využívajú tisícky ľudí z celého sveta. Podporuje totiž zdravú súťaživosť tým, že anonymne porovnáva každodennú chôdzu užívateľov podľa veku, pohlavia, dní v týždni či príslušných krajín.

všetky novinky