Kúpiť krokomery – e-shop

Sprievodca výberom
krokomerov


Krokomery  >  Krokomer náramok - skvelý tip na darček

Krokomer náramok - skvelý tip na darček

Na zápästie patrí náramok. A na zápästie športovcov? Predsa krokomer alebo športtester. Vždy budete vedieť, akú dlhú trasu ste ušli a koľko kalórií spálili.

Krokomer alebo športtester? To je otázka pre každého športovca, ktorý chce merať svoj výkon pri cvičení alebo behu. Krokomer zvyčajne slúži iba na počítanie prejdených krokov (spálených kalórií, ukladanie štatistík), športtester má funkcií viac a môže riadiť celú vašu športovú aktivitu.

Alebo si môžete zaobstarať moderný, čím ďalej obľúbenejší fitness náramok, ktorý kombinuje vlastnosti a funkcie krokomeru a športtesteru.

  • jednoducho ho pripnete na zápästie
  • monitoruje vaše aktivity
  • dá sa prepojiť s mobilným zariadením
  • má optický senzor tepovej frekvencie
  • môže monitorovať kvalitu vášho spánku
  • meria a ukladá množstvo aktivít - vzdialenosť, spálené kalórie, rýchlosť, tepovú frekvenciu

Pri výbere fitness náramku sa pozerajte aj na dizajn, komfort nosenia, použitý materiál a, samozrejme, na využiteľné funkcie. Základom je tiež možnosť nastavenia cieľa, ktorý chcete vašou športovou aktivitou dosiahnuť. 

Horúci tip na krokomery

V spolupráci so špecializovaným športovým eshopom vám ponúkame krokomery v akcii.

Tipy

  • Krokomer inSPORTline Punty - Pre beh aj rýchlu chôdzu, jednoduché ovládanie, veľký displej, pevné uchytenie, nízka hmotnosť, praktický dizajn, nastavenie osobných parametrov, dlhá životnosť batérie.

Akcia krokomery Puty

Krokomer alebo skôr fitness náramok

Medzi najobľúbenejšie náramky na meranie športovej aktivity patrí fitness náramok inSPORTline Ego. Vaše ego podporia čím ďalej lepšie výsledky pri behaní alebo akejkoľvek športovej aktivite. A ako ich odmerať? Náramkom, ktorý kombinuje vlastnosti športtestera a krokomeru.

Malý, ale dobre čitateľný podsvietený displej prehľadne zobrazuje jednotlivé informácie o počte krokov, tepovej frekvencii, aktuálnom čase, prejdenej vzdialenosti a ďalších údajoch. 

Pre správnu funkčnosť sa fitness náramok inSPORTline Ego synchronizuje s chytrým telefónom cez aplikáciu Smart-iMovement (Android / iOS) pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth.

Zdieľajte článok



Odporúčame krokomery




Ďalšie novinky

Krokomer náramok - skvelý tip na darček

Na zápästie patrí náramok. A na zápästie športovcov? Predsa krokomer alebo športtester. Vždy budete vedieť, akú dlhú trasu ste ušli a koľko kalórií spálili.

Porovnajte sa vďaka krokomeru s ľuďmi z celého sveta

Hitom je iniciatíva Indares.com, ktorú už využívajú tisícky ľudí z celého sveta. Podporuje totiž zdravú súťaživosť tým, že anonymne porovnáva každodennú chôdzu užívateľov podľa veku, pohlavia, dní v týždni či príslušných krajín.

všetky novinky