Kúpiť krokomery – e-shop

Sprievodca výberom
krokomerov


Krokomery  >  Porovnajte svoje údaje z krokomeru s ľuďmi z celého sveta

Porovnajte svoje údaje z krokomeru s ľuďmi z celého sveta

Iniciatíva Indares.com, do ktorej sa zapojili už tisíce ľudí z celého sveta, dovoľuje užívateľom anonymné porovnávanie každodennej chôdze v závislosti na veku, pohlaviu, dňoch v týždni alebo krajinách, v ktorých žijú.

Páčilo by sa vám to tiež?

Stačí len jeden deň nosiť krokomer. Potom sa môžete registrovať do Indaresu. V ľavom menu nájdete modul Kroky. Používanie systému je ľahké. Užívatelia v ňom zadávajú denné počty krokov, ktoré nameria pomocou krokomeru. Zapíšete tak len jedno číslo denne. Okamžite však získate spätnú väzbu, to znamená, ako ste na tom vzhľadom k všeobecnému odporúčaniu aj v porovnaní s ostatnými užívateľmi. Je známe, že denne by mal človek k udržaniu zdravia ujsť 10 000 krokov.

Skúsite obísť zemeguľu?

Ako motivácia na zápis krokov slúžia okrem spätnej väzby aj výzvy na prekonanie stanovených cieľov spoločne s ostatnými (napríklad prejsť Slovenskú republiku či obísť zemeguľu). Online sú tiež rebríčky užívateľov, kde si každý môže jednoducho skontrolovať, ako na tom je v porovnaní s ostatnými, ktorí sú zapojení. Pre zachovanie diskrétnosti nie sú v rebríčku uvedené celé mená.

A čo všetko vie krokomer?

Medzi tradičné funkcie krokomerov náleží meranie nachodenej vzdialenosti či energetického výdaja. Ďalšími funkciami môžu byť stopky, ukladanie výsledkov do pamäte krokomeru, jeho pripojenie cez USB k počítaču a podobne.

Skúsení užívatelia odporúčajú krokomery v cenovej hladine 2040 eur od dobrých značiek. Tipom môže byť zákazníkami e-shopov obľúbený krokomer Strippy s podsvieteným displejom, na ruku či nohu, s 30dennou pamäťou a možnosťou pripojenia k počítaču cez USB. Ihneď ho máte doma a môžete vyraziť - leto je túram zasľúbené.

Zdieľajte článok



Odporúčame krokomery




Ďalšie novinky

Krokomer náramok - skvelý tip na darček

Na zápästie patrí náramok. A na zápästie športovcov? Predsa krokomer alebo športtester. Vždy budete vedieť, akú dlhú trasu ste ušli a koľko kalórií spálili.

Porovnajte sa vďaka krokomeru s ľuďmi z celého sveta

Hitom je iniciatíva Indares.com, ktorú už využívajú tisícky ľudí z celého sveta. Podporuje totiž zdravú súťaživosť tým, že anonymne porovnáva každodennú chôdzu užívateľov podľa veku, pohlavia, dní v týždni či príslušných krajín.

všetky novinky