Kúpiť krokomery – e-shop

Sprievodca výberom
krokomerov


Krokomery  >  Krokomer - malý, ale šikovný pomocník pod stromček

Krokomer - malý, ale šikovný pomocník pod stromček

Vianoce sa blížia! Máte doma nadšeného turistu, športového chodcu či bežca? Uvidíte, že ocení, keď dostane pod stromček šikovného pomocníka – krokomer.

Tento prístroj zvyčajne dokáže okrem počtu krokov zmerať aj spálené kalórie, čím významne napomáha k efektívnemu tréningu. Je ideálnym doplnkom pre nordic walking a outdoorové športy.

Najpredávanejšie krokomery v e-shope inSPORTline

Predstavíme si tri krokomery, ktoré sú hitom nadchádzajúcich Vianoc v internetovom obchode inSPORTline. Iste Vás potešia aj ich akčné ceny:

  • PedoBasic, 10,50 € - meria kroky, čas, vzdialenosť a spálené kalórie. Je veľký a prehľadný, s dlhou výdržou batérie. Krokomer sa pripevňuje k opasku a má aj snímač pre rozlíšenie chôdze a behu. 
  • Duo, 5,80 € - jednoduchý krokomer čiže pedometer vhodný pre chôdzu, beh alebo vysokohorskú turistiku. 
  • Dator s USB, 21,50 € - aj tento multifunkčný prístroj spočíta každý Váš krok a údaje možno navyše preniesť do počítača bez použitia kábla. V pamäti krokomeru vydrží celý týždeň. 

Vychádzky s krokomerom sú motivujúce, pretože vďaka zaznamenaným výsledkom sledujete svoje pokroky. Ani nevľúdne počasie Vás neodradí a Vaša kondícia sa neustále zlepšuje. Určite tento rok poproste Ježiška o krokomer!

Zdieľajte článok



Odporúčame krokomery




Ďalšie novinky

Krokomer náramok - skvelý tip na darček

Na zápästie patrí náramok. A na zápästie športovcov? Predsa krokomer alebo športtester. Vždy budete vedieť, akú dlhú trasu ste ušli a koľko kalórií spálili.

Porovnajte sa vďaka krokomeru s ľuďmi z celého sveta

Hitom je iniciatíva Indares.com, ktorú už využívajú tisícky ľudí z celého sveta. Podporuje totiž zdravú súťaživosť tým, že anonymne porovnáva každodennú chôdzu užívateľov podľa veku, pohlavia, dní v týždni či príslušných krajín.

všetky novinky