Kúpiť krokomery – e-shop

Sprievodca výberom
krokomerov


Krokomery  >  Tip na športový darček za pár eur? Malé a užitočné krokomery!

Tip na športový darček za pár eur? Malé a užitočné krokomery!

Digitálne krokomery od inSPORTline už viac ako mesiac pred Vianocami patria medzi najpredávanejších pomocníkov na šport.

Ale nielen na šport, krokomery sú vhodné aj pre bežný život. Chcete vedieť, koľko denne prejdete krokov? Či plníte potrebné odporúčanie lekára na dennú dávku pohybu? Máme pre Vás tipy na vianočný darček.

1. Krokomer Cielo PedoBasic - lacné riešenie pre každého

Najlacnejšie z radu krokomerov, ktorý kúpite za menej ako 11 €. Krokomer PedoBasic meria kroky, čas, vzdialenosť aj spálené kalórie.

Krokomer Cielo PedoBasic

Vďaka počítadlu spálených kalórií, presnému meranie a čidlu pre rozlíšenie chôdze a behu je tento krokomer vyhľadávaným doplnkom pre outdoor a Nordic Walking.

2. Krokomer s USB inSPORTline Dator - pre náročnejších užívateľov

Tento krokomer vie ukladať dáta na internet! Je vhodný pre chôdzu, beh alebo vysokohorskú turistiku. Okrem základného počítania krokov má 7-dennú pamäť pre uloženie nameraných hodnôt, meranie rýchlosti či nastavenie cieľového počtu krokov.

Krokomer s USB inSPORTline Dator

Má integrovaný USB konektor, ktorý umožňuje prenos dát do PC bez použitia kábla. Ďalej vie počítať spálené kalórie a meria vzdialenosť, čas cvičenia, celkový počet krokov a dá sa nastaviť cieľový počet krokov.

Tak čo, ktorý krokomer si vyberiete pod stromček Vy?

Zdieľajte článok



Odporúčame krokomery




Ďalšie novinky

Krokomer náramok - skvelý tip na darček

Na zápästie patrí náramok. A na zápästie športovcov? Predsa krokomer alebo športtester. Vždy budete vedieť, akú dlhú trasu ste ušli a koľko kalórií spálili.

Porovnajte sa vďaka krokomeru s ľuďmi z celého sveta

Hitom je iniciatíva Indares.com, ktorú už využívajú tisícky ľudí z celého sveta. Podporuje totiž zdravú súťaživosť tým, že anonymne porovnáva každodennú chôdzu užívateľov podľa veku, pohlavia, dní v týždni či príslušných krajín.

všetky novinky