Kúpiť krokomery – e-shop

Sprievodca výberom
krokomerov


Krokomery  >  Demänovská dolina, raj turistov

Demänovská dolina, raj turistov

Turistika predstavuje finančne nenáročný šport, ktorý možno vykonávať prakticky kdekoľvek. Stačí si kúpiť kvalitnú obuv, do batohu prihodiť mapu, krokomer a dobrú desiatu. A potom už môžete s partičkou vyraziť na túru, napríklad do Demänovskej doliny.

Milovníkom pešej turistiky ponúka Demänovská dolina 10 trás a bohatú sieť chodníkov, ktoré miestami určené aj pre začiatočníkov alebo menej zdatných.

V dolnej časti doliny vedú chodníky lesným terénom, v hornej časti prevažuje kosodrevina a trávnaté hole. Väčšinu trás môžete prejsť formou okruhov. Fyzicky zdatnejší zvládnu výstupy na najvyššie nízkotatranské končiare Chopok a Ďumbier, ktoré ponúkajú výhľady takmer na polovicu Slovenska.

Chopok. Zdroj fotografie: Slovensko.svetadily.cz

Zdieľajte článok



Odporúčame krokomery




Ďalšie novinky

Krokomer náramok - skvelý tip na darček

Na zápästie patrí náramok. A na zápästie športovcov? Predsa krokomer alebo športtester. Vždy budete vedieť, akú dlhú trasu ste ušli a koľko kalórií spálili.

Porovnajte sa vďaka krokomeru s ľuďmi z celého sveta

Hitom je iniciatíva Indares.com, ktorú už využívajú tisícky ľudí z celého sveta. Podporuje totiž zdravú súťaživosť tým, že anonymne porovnáva každodennú chôdzu užívateľov podľa veku, pohlavia, dní v týždni či príslušných krajín.

všetky novinky