Kúpiť krokomery – e-shop

Sprievodca výberom
krokomerov


Krokomery  >  Využite pri výbere krokomera recenzie

Využite pri výbere krokomera recenzie

Krokomer je šikovný prístroj fungujúci na základe malého kyvadielka, ktorý sa uplatní pri bežnej chôdzi, turistike, športovej chôdzi i pri behu. S výberom najlepších modelov pomáhajú zákazníkom stále viac internetové recenzie a testy kvality.

Na webe Test kvality boli zverejnené výsledky testovania krokomerov, ktoré vzišli z priemerných hodnotení spotrebiteľských webov, e-shopov a známych organizácií testujúcich výrobky.

Prvých 7 miest obsadili krokomery:

  • SILVA ex1 plus 
  • SILVA EX10 Plus
  • SILVA ex30
  • inSPORTline Stripp
  • Omron HJA 300 Jog Style
  • Spokey Moony
  • SILVA ex dist

Užívatelia krokomerov sa v každom prípade zhodujú v tom, že od chvíle, čo ich majú, vždy chcú vedieť, koľko prešli kilometrov a koľko spálili kalórií. Len čo krokomer vyskúšali, už ho nechceli dať z ruky. Preto je v mnohých domácnostiach bežné mať napríklad aj 3 krokomery, aby mal každý člen ten svoj.

Odborníci testujúci krokomery radia: "Krokomery zoženiete už od 6 eur, avšak odporúčame si pridať a zaobstarať kvalitnejší prístroj, ktorý eliminuje nechcené pohyby a celkovo presnejšie meria. Cenu odporúčame v rozmedzí 18 až 40 eur."

Multifunkčné krokomery dokážu cez USB ukladať dáta na počítač, disponujú pamäťou rôzne dĺžky (týždeň, mesiac) a možno na nich nastaviť cieľový počet krokov.

Čoho si cenia pri novom krokomere Stripp, uviedla v recenzii pani Veronika: "Vítam nastavenie limitu počtu krokov, ktoré chcem za deň ujsť, veľkú pamäť (30 dní) a výhoda je softvér zhotovujúci grafy, ale hlavne si to nemusím písať na papier, ktorý potom stratím. Všetko mám v počítači na jedno kliknutie."

Prečítajte si aj ďalšie recenzie na krokomery. Prajeme vám šťastný výber a mnoho kilometrov pre zdravie, o ktorých už naďalej budete mať dokonalý prehľad. Chôdza pomáha proti obezite, chorobám srdca a ciev, celkovo zlepšuje kondíciu.

Zdieľajte článok



Odporúčame krokomery




Ďalšie novinky

Krokomer náramok - skvelý tip na darček

Na zápästie patrí náramok. A na zápästie športovcov? Predsa krokomer alebo športtester. Vždy budete vedieť, akú dlhú trasu ste ušli a koľko kalórií spálili.

Porovnajte sa vďaka krokomeru s ľuďmi z celého sveta

Hitom je iniciatíva Indares.com, ktorú už využívajú tisícky ľudí z celého sveta. Podporuje totiž zdravú súťaživosť tým, že anonymne porovnáva každodennú chôdzu užívateľov podľa veku, pohlavia, dní v týždni či príslušných krajín.

všetky novinky