Kúpiť krokomery – e-shop

Sprievodca výberom
krokomerov


Krokomery  >  Praktický krokomer sa dáva na ruku ako hodinky

Praktický krokomer sa dáva na ruku ako hodinky

Praktický krokomer s podsvieteným displejom je určený na ruku či nohu, má 30-dňovú pamäť aj možnosť pripojenia k počítaču cez USB.

Medzi hlavné funkcie krokomeru na ruku, ktorý je cenovo dostupný, patrí meranie uskutočnených krokov, meranie prekonanej vzdialenosti, meranie počtu spálených kalórií a dĺžky chôdze.

Ďalšou prednosťou krokomeru je denný budík, nízka hmotnosť, vodeodolné silikónové telo či automatické vypnutie pre úsporu energie. Krokomer na ruku je možné používať aj ako tradičné hodinky.

Šikovný pomocník pre zdravie

Chôdza s krokomerom vás bude oveľa viac baviť a čoskoro spoznáte aj jej zdravotné účinky. Spevníte stabilizačné svaly, čo vám pomôže predísť bolestiam chrbta. Používatelia krokomerov sa v každom prípade zhodujú v tom, že od chvíle, čo ich majú, chcú poznať, koľko prešli kilometrov a spálili kalórií. V mnohých domácnostich je potrebné aj niekoľko krokomerov, pretože každý člen chce mať svoj, podobne ako hodinky.

Horúci tip na krokomer

V spolupráci so špecializovaným športovým eshopom vám ponúkame krokomery v akcii.

Tipy

  • Krokomer inSPORTline Dator - Multifunkčný krokomer s uložením dát na internet. Vhodný pre chôdzu, beh alebo vysokohorskú turistiku.

Akcia krokomery Dator

A aká je cenová relácia krokomeru na ruku? Hoci zoženiete krokomery už od 7 eur, odporúča sa trochu peňazí pridať a zaobstarať kvalitnejší prístroj, ktorý eliminuje nechcené pohyby a celkovo presnejšie meria. Cena by mala byť v rozmedzí 15 až 30 eur.

Multifunkčné krokomery dokážu cez USB ukladať dáta na počítač, majú týždennú alebo aj mesačnú pamäť a možno na nich nastaviť cieľový počet krokov - napríklad oných známych 10 000 denne. Ak je nestíhate ujsť v prírode, využite bežecký pás.

Zdieľajte článok



Odporúčame krokomery




Ďalšie novinky

Krokomer náramok - skvelý tip na darček

Na zápästie patrí náramok. A na zápästie športovcov? Predsa krokomer alebo športtester. Vždy budete vedieť, akú dlhú trasu ste ušli a koľko kalórií spálili.

Porovnajte sa vďaka krokomeru s ľuďmi z celého sveta

Hitom je iniciatíva Indares.com, ktorú už využívajú tisícky ľudí z celého sveta. Podporuje totiž zdravú súťaživosť tým, že anonymne porovnáva každodennú chôdzu užívateľov podľa veku, pohlavia, dní v týždni či príslušných krajín.

všetky novinky